maanantai 27. huhtikuuta 2015

Sometimes It's A Battle, At Times It's A War

Lentoliput on nyt tilattu! Eli matkustan British Airways:in aamulennolla 24. Kesäkuuta Britteihin. Woo! Lentoippujen tilaaminen oli semmosta taistelua, että itkuhan siinä meinas tulla, eikä menny kun neljä tuntia tilata niitä, KOSKA kuka ääliö laittaa väärän visa-kortin siihen? Minä. Yeah.

Nyt pitäis tilata vielä bussilippu, jotta pääsen Helsinkiin. Mitä nuita katoin, niin yöbussilla kait tässä on mentävä mikä on SO COOL. Tykkään matkustaa yöllä autossa, en tiiä miks.

Anyways, passi pitää vielä uusia, minkä teen enskuun alussa. Tietokone ostetaan sitten, kun on tarpeeks rahaa eli.. Toukokuun lopussa? Maybe?

Kuva täältä.
Tuo käytiin kattomassa vimeviikolla kavereiden kanssa. Awwh, just took my breath away. Ikuinen Tony Stark fani ilmoittautuu. Sain muuten kesätöitä, olin aika varma eka, että oon lähössä au pairiks maailman pienimmällä budjetilla, mutta enpäs olekaan, huh.

Ai niin! Hostmama lähetti videon ihanasta lapsesta, kutsutaan häntä vaikka L:ksi. Video oli lyhyt, mutta L esitteli itsensä ja kaikki koirat. Awwwh!

Ajattelin tehä seuraavaks tämän "And that's who I am.." -postauksen, jotta ihmiset tietäs kenen blogia ne täällä on oikein lukemassa ja nuita on näkyny muutama niissä blogeissa mitä oon lukenu ja me likey! It's gonna be long, though! 

Tänne saa muuten ilmottautua kaikki, jotka on lähössä Englantiin/on jo siellä. Ihana ois tietää muidenkin kuulumisia~

Loppukevennystä tähän, aloin kattomaan The Walking Dead-sarjaa vähän aikaa sitten ja well, koukussa ollaan. Sorreh.

Kuva täältä.


Siinäpä olis. ;)

Kuva täältä.




2 kommenttia:

  1. Moikka! Mihin päin englantia olet menossa :) Itsekkin itä-suomesta olen kotosin ja au pairiksi lähden enskuussa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hiya! Ai miten kiva! Oon menossa tuonne Milton Keynes nimisen kaupungin lähettyville. Taitaa olla noin 13km siitä sinne minun paikkaan :)

      Minnekkäs päin sä oot menossa? :)

      Poista